Pulp Kitchen ON AIR!


Heeeey jij daar!
Fijn dat je er bij bent. Want vandaag is het zo ver: het rode lint is doorgeknipt, de keet is geopend, we gaan online! Elke dag, 24/24 is iedereen welkom om hier binnen te vallen en een kijkje te nemen over mijn culinaire schouders. 

Wat mag je verwachten?
Verdorie, een helder antwoord hierop verzinnen is moeilijker dan verwacht.

Ik zal jullie maar meteen een geheimpje verklappen (dat schept een band). Ik hou niet zo van afspraken en regeltjes. Daarom stel ik het volgende voor: laten we simpelweg geen afspraken maken. Die leiden onvermijdelijk tot beperkingen, en als er iéts is waar ik niet mee om kan in mijn keuken… dan is het dat wel.

Ik zal een poging ondernemen om toch een (ietwat troebel) antwoord te geven:
Ik zal schrijven over alles wat ik in mijn keuken -en misschien zelfs daarbuiten- ontdek en creeër, waarmee ik er in slaag een lach op gezichten te toveren. Van goedkoop tot duur, van supereenvoudig tot superuitdagend. Van tips voor coole nieuwe technologische keukensnufjes tot tips van dat nieuwe restaurantje waar je echt eens moet geweest zijn. En nog veel meer, of misschien zelfs veel minder, want je weet ondertussen dat ik niet graag op voorhand afspraken maak.

Het wordt in elk geval plezant, lekker, inspirerend. Dat is beloofd. Toch één zekerheid waar jullie mee verder kunnen…

Tot snel?!
Lieselotte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s